Een Lash lift zorgt ervoor dat de wimpers worden gelift en ze langer en volumineus lijken. De ogen lijken meer open te staan waardoor je een frissere blik krijgt. Met deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van wimperkrullers en mascara. Ook is het een mooi alternatief voor wimperextensions. Met name als je je wimpers erbij laat verven, heb je een mooier resultaat. De wimpers hebben geen onderhoud nodig en je ziet vrijwel meteen resultaat

 

Ik werk met het merk Refectocil, omdat dit merk geen lange inwerktijden heeft en omdat weinig mensen allergische reacties krijgen door hun producten. Na de behandeling krijg je informatie over de nazorg mee. Als je dit goed volgt zal de Lash volume lift behandeling 4-6 weken blijven zitten.

 

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we samen of er enige contra-indicaties kunnen  zijn. Als dit zo blijkt te zijn kan je helaas geen Lash lift laten zetten. Mocht je zelf nog twijfelen of je er een allergische reactie op krijgt, kunnen we een allergietest (patchtest) doen. Dit gebeurt 24-48 uur voor de behandeling. Dan weet je zeker dat de behandeling goed gaat.

 

Vergeet niet zonder make-up en contactlenzen naar de afspraak te komen!